Spring til indhold

Seniorboliger i Bredebro?

”Bredebro er et godt sted at bo”. Det ved vi der bor her og det vil vi gerne at andre også synes.

I Bredebro er der højt til himlen, skøn natur og plads til alle.  Bredebro ligger, som Byen i centrum af Tønder kommune og har meget at byde på. I Bredebro findes et nyt supermarked, en historisk kro, en god skole og daginstitution, et rigt foreningsliv, gode transportmuligheder med offentlig transport, gode boligområder, kort sagt vi har det hele – næsten.

Det vi mangler i Bredebro, er gode attraktive seniorboliger for de 50 +, mere plads til mennesker i livets efterår. Der er efterspørgsel og et behov for disse boliger. Derfor er vi en gruppe på fire, som målrettet vil arbejde med seniorboliger i Bredebro. Det er en arbejdsgruppe under Bredebro Lokalråd, som består af Mona Hattens, Ruth & Jørgen Ørbæk Petersen og Mai Brit Carl. Vore drømme er attraktive seniorboliger og med ønske om et fælleshus med mulighed for socialt samvær og plads til gæster. Vi har afholdt et kort møde før jul og igen først i januar 2022. Nu går vi i gang med at søge efter en samarbejdspartner, som kan se mulighederne i et projekt i Bredebro.

Befolkningstallet er faldende i Tønder kommune og dermed også i Bredebro. I Bredebro vil vi rigtig gerne kunne tiltrække unge børnefamilier og det kan vi blandt andet gøre ved at få frigivet de større huse, og flere seniorer har ytret ønske om at flytte i en mindre bolig, men vil meget gerne blive boende i Bredebro.

Projektgruppen afholder et møde for alle interesserede mandag d. 14 marts kl 19.00 i Byens Rum på Toosbuys Torv.

Del på Facebook