Spring til indhold

Ny Shelter ved Majsjakken

3 februar 2021 havde Hus Forbi et opslag på Facebook. Opslaget gik under,

”Hvor skal vi sove Inat??”

Hus Forbi ville forære 25 jubilæumsshelters til lokaliteter fordelt over hele landet i anledning af, at foreningen fyldte 25 år.  Deres forespørgsel gik på:

Har du en privat grund, eller er I en skole, en forening eller en virksomhed, der kunne tænke sig at få en shelter sat op skulle der sendes en ansøgning 1. marts 2021.

Det eneste krav for at få et gratis Hus Forbi-jubilæumsshelter var at:

Det skulle være offentligt tilgængeligt.

Man må have hund med, ikke kræve forudgående booking.

Shelteren ville blive leveret af Grønagergård Savværk.

 

I Bredebro lokalråd skrev  vi en kort ansøgning og fik sendt afsted. Der havde været over 200 ansøgninger til de 25 shelters og vi var desværre ikke en af de heldige. Kort tid efter blev vi igen kontaktet af Hus Forbi, da de var kommet heldige situation, at de har fået mulighed for at købe 5 shelters mere og komme op på 30 shelters. Shelterudvalget vil derfor gerne spørge, om vi fortsat havde lyst til at modtage et Hus Forbi Shelter.

Det ville vi rigtig gerne og i Lokalrådet havde vi fundet en rigtig god placering til en så flot shelter, den skulle selvfølgelig placeres ved Majssjakken. Vi fik søgt om byggetilladelse og kunne så bare vente spændt på leveringen. Leveringen af shelteren trak dog noget ud, Hus Forbi havde desværre leveranceudfordringer med savværket og leveringen ligesom alle andre, der skulle bruge tømmer og håndværkere.          D. 21 september 2021 fik vi beskeden om at shelteren var på vej😊 kort derefter blev den leveret ved Majssjakken, hvor den nu har en flot placering med kig ud over vandet. Vi håber meget i Bredebro Lokalråd, at borgerne tager godt imod shelteren.

Hus Forbi gave til Bredebro
Del på Facebook