Invitation til Broindvielse i Bredebro

INVITATION TIL BROINDVIELSE

Nu lever vores bro endeligt op til byens navn Bredebro  så derfor skal vi have fest

LØRDAG DEN 24. MAJ KL. 10.00

Tønder Kommune og Bredebro Lokalråd vil derfor invitere byens borgere og alle andre interesserede til et par hyggelige timer med BROINDVIELSE lørdag formiddag, hvor også børn og børnebørn kan være med, inden den store HHI fest om aftenen.

Vi starter fra ECCO’S parkeringsplads kl. 10.00. Herfra går vi sammen med DEN SØNDERJYSKE GARDE en lille rundtur i byen, inden vi ender ved broen.

Bo Jessen og Kjeld Nissen har lovet at klippe snorene over, så vi endelig kan sige, at NU er broen færdig.

Efter denne ceremoni bliver der rig lejlighed til at besigtige den nye bro i alle detaljer. Både på cykelstien og kørebanen og de mest interesserede kan gå under broen og inspicere den nye granitvæg, som vi har fået sat op.

Bredebro Lokalråd har været glade for at have været medinddraget i brobygningsprojektet, både sammen med teknik/miljø fra kommunen og ikke mindst Kjeld Nissen fra vores lokale Cykelstiudvalg.

Kjeld var jo den mand der satte hele processen i gang ved at søge diverse myndigheder om en cykelsti over åen, ved siden af broen. Det var en LANG og snørklet vej, inden bevillingerne og tilladelserne var i hus, for ikke blot var den gamle bro for smal, men den var også  – viste det sig – ”slidt op”. Tønder Kommune besluttede, at der skulle bygges en ny bro, og for at gøre en rigtig lang historie kort vil jeg sige: Nu kender vi resten af historien, eller i alt fald resultatet, så

MØD OP OG VÆR MED TIL AT GØRE DAGEN FESTLIG

Lørdag den 24. maj kl. 10.00 på Ecco’s store P-plads

Venlig hilsen

Tønder Kommune og Bredebro Lokalråd bredebro-lokalraad@hotmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *