Spring til indhold

I BREDEBRO ER ET SENIORBOFÆLLESSKAB PÅ VEJ

Projektgruppen for Seniorboliger i Bredebro har nu indgået et samarbejde med Tønder Ældreboligselskab, som bygherre. Boligselskabet er bakket op i processen af deres boligadministrationsselskab Domea.dk

Bestyrelsen i Tønder Ældreboligselskab har på et ekstraordinært bestyrelsesmøde besluttet sig for at støtte op om et Seniorbofællesskab i Bredebro og har i den forbindelse afsat midler til en projektbeskrivelse for byggeri af 31 boliger samt et fælleshus. Der er taget beslutning om, at projektet gennemføres i to etaper, i første omgang bygges 15 boliger, derefter 16 boliger og et fælleshus.

Projektgruppen har søgt efter en samarbejdspartner, hvor både projektgruppen og beboergruppen kan få en høj grad af indflydelse, og den mulighed ser vi især i samarbejdet med Tønder Ældreboligselskab.

Projektgruppen er begejstret for, at arbejdet med at få et seniorboligfællesskab etableret i Bredebro, nu er i gang. Dog er det videre forløb afhængig af, at Tønder Kommune lever op til deres Visions- og Strategiplan for 2022-2025, hvori der nævnes et ønske om ungdoms- og seniorboliger af høj kvalitet.

I januar afholdes det allerførste møde i det nedsatte Byggeudvalg. Udvalget består af Gunnar Jensen, formand for Tønder Ældreboligselskab, Allan Aistrup, Christian Lind og Michael Herold alle Domea.dk samt Jørgen Ørbæk Petersen fra projektgruppen. Derudover afholdes der møde med hele Projektgruppen for Seniorboliger i Bredebro, som består af MaiBrit Carl, Mona Hattens, Jesper Madsen samt Ruth og Jørgen Ørbæk Petersen.

Ønsker du/I yderligere information om projektet Seniorboliger i Bredebro, er du/I velkommen til at kontakte MaiBrit Carl fra projektgruppen på 26 14 49 53 eller på e-mail: mh.carl@live.dk  eller til Kundechef Michael Herold, Domea Servicecenter Syd i Rødekro, tlf.: 23 72 07 97, e-mail: mihe@domea.dk

Del på Facebook